Tradícia od roku 1989

Sme bratislavská cukráreň s tradíciou od roku 1989. Vyrábame zákusky a torty na rôzne príležitosti- narodeniny, svadby, stužkové, firemné akcie, či iné oslavy. Používame kvalitné suroviny a vyhýbame sa umelým produktom a konzervantom. Všetky výrobky vyrábame ručne a s láskou pre vás. Nájdete u nás tradičné zákusky ako je veterník, či krémeš, ale aj novodobé špeciality ako cheesecake bez obsahu lepku, špaldové koláče. Neustále sledujeme nové trendy, ako v zdobení torty, tak aj v chutiach, aby sme vám mohli ponúknuť len to najlepšie.

Takto sme začínali

Naša cukráreň pôsobí od roku 1989, no jej história začína ďaleko pred tým, už v roku 1957. Môj otec, Ján Krcheň, ako vyučený cukrár robil svoje remeslo s láskou a poctivo. Pracoval v známej bratislavskej Detskej cukrárni. Vymyslel aj dnes už známe zákusky ako Slovan kocka, Lukulus, či veľmi obľúbenú Višňu v marcipáne. Bol pri zrode našej rodinnej cukrárne Danela. Viedol kolektív cukrárov a ešte donedávna pomáhal a dohliadal na kvalitu našich výrobkov. Tak sa jeho skúsenosti a vzťah k tomuto remeslu preniesli aj do našej cukrárne. Aj vďaka nemu vieme ako majú poctivé zákusky chutiť. 

Cukrárska výroba v Bratislave

U nás nájdete ponuku cukrárskych výrobkoch, môžete sa inšpirovať, vyberať z galérie tort a objednávať zákusky na oslavu a iné slávnostné príležitosti. 

Je možné si u vás nechať vyrobiť torty a zákusky ovocné, svadobné alebo k narodeninám, sviatkom a iným príležitostiam.

Ako cukráreň s vlastnou výrobou používame len tie najkvalitnejšie vyberané suroviny. Používame tradičnú živočíšnu šľahačku, maslo, vajíčka z voľného chovu, hnedý trstinový cukor, pravé belgické kakao Callebaut a iné kvalitné suroviny. Gaštanové zákusky vyrábame z kvalitnej gaštanovej hmoty, ktorú si dovážame z Rakúska. Na bezlepkové zákusky používame BIO kukuričnú múku a špaldové koláčiky vyrábame zo slovenskej BIO špaldovej múky.