Pripravili sme pre Vás torty bez obsahu lepku. Korpus sme vyvíjali a vylepšovali veľmi dlho, nakoľko sme nechceli torty piecť z priemyselných zmesí. Nakoniec sa nám podarilo upiecť chutný bezlepkový korpus. Je vyrobený z vajec z voľného výbehu, pohánkovej múky, prírodného trstinového cukru a bio slnečnicových semien. Naplnili sme ho ovocím a parížskou alebo vanilkovou šľahačkou. Takto si môžu osladiť svoju oslavu a pochutiť si na torte aj tí, ktorí nemôžu jesť pšeničnú múku. Cheesecake má korpus z kukuričnej múky, masla a hnedého trstinového cukru. Chceme upozorniť, že tieto torty sú pre všetkých zákazníkov, nakoľko sú naozaj výborné. Vyskúšajte!
Korpus z BIO kukuričnej múky, BIO trstinového cukru, vajíčok z voľného chovu a masla. Krém z kvalitného syru Gervais "žervé", s pravou vanilkou a poliaty lesným ovocím. Prirodzene bezlepkový a neodolateľne chutný!