Bezlepkové torty

Pripravili sme pre Vás torty bez obsahu lepku. Korpus sme vyvíjali a vylepšovali veľmi dlho, nakoľko sme nechceli torty piecť z priemyselných zmesí. Nakoniec sa nám podarilo upiecť chutný bezlepkový korpus. Je vyrobený z vajec z voľného výbehu, pohánkovej múky, prírodného trstinového cukru a bio slnečnicových semien. Naplnili sme ho ovocím a parížskou alebo vanilkovou šľahačkou. Takto si môžu osladiť svoju oslavu a pochutiť si na torte aj tí, ktorí nemôžu jesť pšeničnú múku.
Cheesecake má korpus z kukuričnej múky, masla a hnedého trstinového cukru. Chceme upozorniť, že tieto torty sú pre všetkých zákazníkov, nakoľko sú naozaj výborné. Vyskúšajte!

Parížska torta

Parížska torta

Korpus bez obsahu lepku je naplnený parížskou šľahačkou. Torta je ozdobená mandľovými lupienkami.

Parížska torta s ovocím

Parížska torta s ovocím

Korpus bez obsahu lepku naplnený parížskou šľahačkou a ovocím. Torta je obalená v mandľových lupienkoch.

Vanilková torta s ovocím

Vanilková torta s ovocím

Korpus bez obsahu lepku je naplnený vanilkovou šľahačkou a dochutený je ovocím. Torta je ozdobená mandľovými lupienkami.

Cheesecake s ovocím

Cheesecake s ovocím

Korpus z BIO kukuričnej múky, BIO trstinového cukru, vajíčok z voľného chovu a masla. Krém z kvalitného syru Gervais "žervé", s pravou vanilkou a poliaty lesným ovocím. Prirodzene bezlepkový a neodolateľne chutný!